Ijesztő lények bukkantak fel Dél-Afrika partjainál - a neten terjedő fotók miatt rémüldöznek a turisták

Forrás: Kennedy News and Media/Kennedy News and Media/Kennedy News And Media -
aloe vera Dél-Afrika fotó rémület tengerpart Idegenek lények
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A környezeti károkra akarta felhívni fotóival a figyelmet egy férfi, ám a Facebbokra feltöltött fotókkal óriási pánikor keltett a nyaralnivágyók között. 

A netezők a képekbe ugyanis sokkal többet, azaz mást láttak bele, mint a valóság. A 62 éves Jan Vorster a szülővárosa, a dél-afrikai Still Bay tengerpartját ellepő, elpusztult aloe verákról készült fotókkal arra akarta felhívni a figyelmet arra, hogy mennyit árt az ember a környezetének.

Sorra mondták le a nyaralásaikat a netezők, akik azt hitték, idegen lények másznak elő a tengerből Dél-Afrika partjainál Forrás: Kennedy News and Media/Kennedy News and Media/Kennedy News And Media

Ehhez képest az emberek azt hitték, hogy a tengerből kimászó idegen lényeket látnak, pont mint A világok harca című filmben, ezért sokan azonnal le is mondták dél-afrikai útjukat, hiszen ki akarna gyilkos földönívüliek között nyaralni?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.