Mozgalom indult, hogy betiltsák a Reszkessetek, betörők! című filmeket

Forrás: InterCom -
karácsonyi filmek Kevin betiltás sztárok mozgalom Reszkessetek, betörők!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs karácsony Kevin nélkül, és idén sem maradunk az ismert trilógia nélkül, hiszen ebben az évben is a TV2-n lesz látható a Reszkessetek, betörők! mindegyik része. De lehet, hogy nem sokáig, ha sikerrel járnak azok az emberek, akik a filmek betiltását követelik.

Miközben emberek milliói szórakoznak a Reszkessetek, betörők! filmeken, és élvezik, ahogy a kis Kevin kiszúr a gonoszokkal, egyesek szerint már-már horrorfilmbe illő, ahogy a gyermek elbánik a felnőttekkel. Mozgalom is szerveződött külföldön, hogy betiltsák az alkotást – írja a Blikk.

"Gyakorlatilag horrorfilmnek is lehetne minősíteni a Reszkessetek, betörők! című szériát. Élvezi a gyerek, hogy fájdalmat okoz másoknak, még nevet is rajta, nem értem, miért nem tűnt ez fel eddig senkinek Hollywoodban" – idézi a lap az egyik külföldi aktivistát.

Forrás: InterCom

Az ügy kapcsán a Blikk szerint a Page Six nevű oldal megkereste a Kevint megformáló Macaulay Culkint is, akit meglepett a felháborodás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.