Nem ismerték fel rajongói a legújabb paparazzi fotókon Selena Gomezt

Selena Gomez paparazzi plasztikai beavatkozás rajongó fotók komment felismerhetetlen autoimmun betegség lupusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomezt New Yorkban fotózták le, a képek felkerültek a netre, a rajongók teljes megdöbbenésére. Szerintük az énekesnő nem úgy fest, mint a saját Instagramján. 

A több komoly betegséggel - köztük lupusszal is - küzdő, nemrég Golden Globe-díjra jelölt Selena Gomezt lesifotósok kapták lencsevégre New Yorkban, miközben épp rajongók próbáltak autogramot kérni tőle.

A képek felkerültek a közösségi médiába, nem kis megdöbbenést okozva követői köreiben. A rajongók ugyanis nem, vagy csak nehezen ismerték fel kedvencüket, és ennek hangot is adtak.

Nem ismerték fel rajongói a legújabb paparazzi fotókon Selena Gomezt Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency

"Annyira másképp néz ki... mióta néz ki így?? Teljesen más, mint az Instagram-bejegyzései.. szó szerint felismerhetetlen" - írta egyikük. Egy másik rajongó, aki saját állítása szerint kedveli Gomezt, a plasztikai sebészeket okolta: "Azzal kezdem a mondandómat, hogy szeretem Selenát, és nem az a baj, hogy másképp néz ki, mert lupusza van és gyógyszert szed! Nyilvánvalóan sok rossz botoxot kapott az utóbbi időben, és borzasztóan néz ki! Azt hiszem, EZ az, ami nagymértékben megváltoztatta az arcát, és ami miatt másképp néz ki. Nem tudom, hogy ez attól függ-e, hogy melyik orvoshoz mész, vagy csak az arcod formájától, de egyes hírességek plasztikai műtétei egyszerűen tönkretették az arcukat, és emiatt borzalmasan néznek ki! Számomra ez a szomorú, mert olyan fiatal és gyönyörű. Nem kellett volna neki az a cucc!"

Voltak azért kedvesebb megnyilvánulások is, egyik rajongó azt írta: "Jó mosolyogni látni, annyi hullámvölgye volt, megküzdött a depresszióval és a lupusszal. Remélem, jól van, és talál valakit, aki értékeli és szereti, és megadja neki a boldogságot."

A kép megtekintéséhez kattints ide.

Az énekesnőnek, aki korábban barátnőjétől kapott egy vesét, és ezzel esélyt az életre, rengeteg rajongója van: ő volt az első híresség, aki az Instagramon először dicsekedhetett százezres követőtáborral.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.