Szigligeti Ivett és Dudás Miki a Balatonon pihennek rá az ünnepekre

Forrás: Szigligeti Ivett /Instagram -
Dudás Miklós Szigligeti Ivett család ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendeződni látszik Dudás Miki és Szigligeti Ivett kapcsolata. Az egykori sportoló és kedvese együtt jelentek meg a gyermekeikkel a Mokka műsorában, és nyoma sem volt annak, hogy valami nincs rendben közöttük.

Szigligeti Ivett néhány héttel ezelőtt a Reggeli vendége volt, amikor Lakatos Márk kérdésére válaszolva őszintén elmondta, hogy a hétköznapokban a legnagyobb segítség számára nem kedvese, Dudás Miki, hanem a szülei.

- fogalmazott Ivett, aki október végén hozta világra második gyermekét.

A tegnapi Mokkában a Dudás család együtt jelent meg, és nagyon úgy tűnt, rendeződtek a dolgok közöttük. A beszélgetésből kiderült, hogyan készülnek az ünnepekre, mikor díszitik fel a fát, Ivett pedig a közösségi oldalán arról számolt be a követőinek, hogy a család elutazott a Balatonra. A rövid ideig elérhető Instagram-sztoriból az is kiderült, hogy Miló babának ez az első balatoni élménye.

Dudás Miklós és Szigligeti Ivett Forrás: Szigligeti Ivett /Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.