Tarján Zsófia a kamaszkoráról: "Azt hittem, én vagyok a legszexibb a világon”

Tarján Zsófia Palikék világa fogyás énkép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tarján Zsófi már egészen fiatal korától kezdve küzdött a pluszkilókkal. Most többek között erről is őszintén beszélt Palik Lászlónak a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában.

"Amikor 15 éves voltam, és nagyon kövér, azt hittem, én vagyok a legszexibb a világon"

– kezdte mesélni a Honeybeast énekesnője.

"Anya és a család szeretett nagyon, de amikor elmentem egy ruhaboltba, és megpróbáltam magamra rángatni a 38-as nadrágot, akkor azért nem jött fel. Volt egy olyan testképem, ami nem egyezett a valósággal" - mondta Zsófi, hozzátéve, hogy úgy érzi, jelenleg reálisan látja magát, ráadásul nemrég szakértő segítségével kezdett életmódváltásba.

Palik Lászlóval arról is őszintén beszélgettek, hogy később volt-e olyan, amikor szexinek érezte és látta magát, de Zsófi erre nemmel felelt.

"Olyan volt, hogy az Aréna-koncertek előtt kijöttek a plakátok, volt egy csodálatos plakátkampányunk, ott álltam piros ruhában. Kicsit zavarban is lettem tőle. Annyira, hogy elköltöztem Budapestről egy hónapig, mert ott voltak a plakátok. Akartam látni magam, de nem akartam ezzel triggerelni az önbizalmamat, mert van, hogy átesek a ló túloldalára, és azt nem szerettem volna" - mondta, majd hozzátette, hogy bár akkor szexinek látta és érezte magát, annyira idegen volt számára a dolog, hogy nem akarta, hogy túl sokszor lássa magát így.

Tarján Zsófi nem hibáztat másokat azért, mert felszedett jó pár kilót, tudja, hogy ezért csak ő maga a felelős. Ugyanakkor észrevette, hogy míg vékonyan kevesen jeleztek neki vissza arról, hogy mennyire jól néz ki, a túlsúlyával kapcsolatban mindenki bátran nyilvánít véleményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.