"A hír igaz, IGENT mondtam" - Vasvári Vivient eljegyezték

eljegyzés Vasvári Vivien szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien Instagram-oldalán jelentette be, hogy eljegyezték.

Néhány napja röppentek fel pletykák arról, hogy Vasvári Vivient eljegyezték. A rajongói szemfülességének köszönhetően kezdett elterjedni ez a hír, ugyanis a követői kiszúrták az ujján csillámló hatalmas gyűrűt. Vivi nem várt olyan sokáig azzal, hogy megerősítse a hírt, Instagram-oldalán közölte, hogy valóban igent mondott szerelmének, Zsigmondnak.

"Régóta nem nyilatkozom a magánéletemről, de most szeretnék egy kis betekintést engedni a párkapcsolatomba. A mai világban sokszor, ami nehézkes, kihívásokkal teli, azt eldobjuk magunktól, amely hibába az elmúlt években mi is beleestünk a párommal, Zsigmonddal. Igazából soha nem engedtük el egymás kezét és az elmúlt évben sokat tettünk azért, hogy ma nagy örömmel megoszthassam veletek, hogy 3 év után úgy döntöttünk, hogy véglegesen összekötjük az èletünket. A hír igaz, IGENT mondtam" - írta Vivi a közös fotóhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.