Gregor Bernadett megunta a találgatásokat: ezt mondta Zámbó Jimmyvel való kapcsolatáról

Zámbó Jimmy Gregor Bernadett párkapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási port kavart a Zámbó Jimmyről készült sorozat, amelyben többek között Delhusa Gjon is feltűnik. Most kiderült, pontosan mennyi pénzt kért kölcsön Jimmy az énekestől, és mire szerette volna költeni...

Ahogy arról mi is írtunk, Jimmy nem sokkal a halála előtt felkereste Delhusa Gjont, majd pár millió forintot kért tőle, amelyet magáncélra szeretett volna költeni. Delhusa úgy emlékszik, a beszélgetésben az énekes megemlített neki egy bizonyos Bernadett-tet, akit egy lakással és egy autóval szeretett volna meglepni.

A nagy port kavart adás óta mindenki azt találgatja, vajon Gregor Bernadettről lehet-e szó, hiszen a színésznőt és Jimmyt többször is összehozták, sőt, Zámbó Krisztián nemrég egy beszélgetős műsorban azt nyilatkozta, ő biztosra tudja, hogy édesapjának és Berninek viszonya volt.

A Fókusz szerdai adásában Gregor Bernadett így nyilatkozott a múltról és magánéletéről:

"Én azt gondolom különben, hogy az embernek van egy fizimiskája... valószínűleg, hogy ha egy szőke, kék szemű lány lennék, vagy nem tudom, más alkatú, akkor nem ez jutna az embereknek rólam az eszébe. Ahogyan a színpadon sem azokat a szerepeket osztják rám... nem naíva szerepeket játszom

– mondta a színésznő aki korábban nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy ő és Jimmy egy párt alkottak.

A csatorna aktuális megkeresésére Gregor Bernadett nem akart nyilatkozni, és rövidre zárta a dolgot azzal, hogy aki kíváncsi rá, menjen színházba, ott találkozhat vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.