Gyönyörű nővé cseperedett az X-akták sztárjának lánya - Fotó

színész X-Akták David Duchovny Leoni Madelaine West Duchovny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Duchovny 23 éves lánya ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, most azonban kivételt tett, és mindenkit levett a lábáról.

A kilencvenes években David Duchovny alakította az X-akták Mulder ügynökét. A színész már 62 éves, gyermekei felnőttek, és a színészkedés mellett már zenél is: pár éve hazánkban is koncertezett.

Duchovnynak és feleségének két gyermeke született: 1999 áprilisában jött világra Leoni Madelaine West Duchovny, három évvel később pedig fiuk, Kyd Miller Duchovny. A pár többször szakított, javarészt David szexfüggősége miatt, majd kibékült, de 2014-ben hivatalosan is elváltak.

23 éves lányuk, West ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, bár egyszer-egyszer láthattuk a vörös szőnyegen. Instagram-oldalát böngészve bárki láthatja, milyen gyönyörű felnőtt nővé cseperedett, és bátran ki merjük jelenteni, hogy örökölte édesanyja szépségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.