John Legend és Chrissy Teigen megmutatta újszülött kislányát - Fotó

Születés Chrissy Teigen csecsemő család John Legend újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, új taggal bővült John Legend és Chrissy Teigen családja. A gyönyörű modell most meg is mutatta újszülött kislányát.

Chrissy egy kislánynak adott életet, a legújabb családtag érkezéséről John Legend számolt be az egyik koncertjén. A modell a minap közös fotót posztolt a gyerekeikről, és azt elárulta, mi a legifjabb családtag neve, akit szemmel láthatóan imádnak a testvérei.

"Itt van! Esti Maxine Stephens – a ház nyüzsög, a családunk nem is lehetne boldogabb. Apa éjszakánként örömkönnyeket hullat, látva Lunát és Milest, akik telis-tele vannak szeretettel.

Én pedig még mindig tanulom, hogy császármetszés után is szükség van pelenkára?! Boldogok vagyunk. Köszönjük a sok szeretetet és jókívánságot– mindannyian érezzük!

A kis Esti Maxine úgynevezett szivárványbabaként érkezett a családba, ugyanis 2020-ban Teigen elveszítette harmadik babáját, akit Jacknek neveztek volna el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.