Kiakadt Csuti exe: azzal vádolták meg, hogy az üzletember hátán próbált felkapaszkodni

Frizbi TV -
Gina Szabó András Csuti Csuti Reddit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben többen is megvádolták Ginát, aki most hosszú kommentben védte meg magát.

Csutira nem sokkal a Kulcsár Edinával való szakítása után talált rá a szerelem, ami bár nem tartott túl sokáig, de ahhoz elég volt, hogy rengetegen megismerjék Ginát. Bár a kapcsolatuk alatt a netezők alapvetően jó véleménnyel voltak róla, az utóbbi időben többen is azzal vádolták, hogy Csutit csak arra használta, hogy hírnevet szerezzen általa - bár a szakításukhoz hozzátartozik, hogy Csuti volt az, aki a Farm VIP forgatásán összemelegedett Szorcsik Vikivel, amikor még bőven együtt voltak Ginával.

Néhány kommentelő most azt nehezményezte, hogy szerintük Gina influenszerkedni akar, és valamit reklámozott az oldalán. Úgy gondolták, Csutihoz vezethető vissza a cégek megkeresései, ezt azonban a lány most cáfolta.

Csuti Frizbi TV

"Barátoknak és barátnőknek ezelőtt is tettem már ki márkamegjelölést, ajánlást és fogok is.(...) Ez teljesen független Csutitól, az edzőimet is folyton taggelem, mégis ugyanannyit fizetek, mint bárki más, és mint régebben is. Nekem semmibe nem telik, nekik pedig segítség, ettől pedig szakmát nem váltottam, és nem is tervezek" - idézi a Bors Csuti exének Reddites kommentjét, a bejegyzést azonban nem sokkal később eltávolították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.