Azt pletykálják, ismert színésznő miatt került válságba Csuti és Gina kapcsolata

Forrás: Csuti/Instagram -
párkapcsolat Szabó András Csuti Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó András Csuti a napokban kérdezz-feleleket tartott közösségi oldalán, ahol rajongói kérdésre elárulta, nincs jól mostanában, és arról is őszintén vallott, hogy kevesebb időt Ginával.

A követők észrevették, hogy Csuti nem tölt fel friss fotókat Gináról, így rákérdeztek, mi ennek az oka. A válasz így hangzott: „Most kevesebb időt töltünk együtt, de ő egy fantasztikus nő!"
Ebből többen arra következtettek, hogy a szerelem véget ért.

Regina és Csuti Forrás: Csuti/Instagram


A Blikk úgy értesült, hogy a párnak nem tett jól a távollét. Csuti hosszabb időre elutazott egy forgatás miatt, ráadásul összemelegedett a Jóban Rosszban egykori főnővérével, Szorcsik Vikivel, akinek szintén nemrég ért véget a kapcsolata.

A lap megkereste Csutit és Vikit is, akik cáfolták, hogy együtt lennének. Csuti a lapnak annyit mondott, hogy nehéz időszak van mögötte, próbálja a történteket feldolgozni. Csak sodródik és várja, hogy mi alakul ki körülötte.

Augusztus elején még minden rendben volt Csuti és Regina között, a lány Instagramon vallott szerelmet.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.