"Látogasson el egy menhelyre..." - Zalatnay Cini sem hagyta szó nélkül Czutor Zoli szavait

Forrás: Facebook/Mokka -
Czutor Zoli Zalatnay Sarolta menhely Czutor Zoltán Zalatnay Cini petárda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Cini évtizedek óta élharcosa az állatvédelemnek, így nem csoda, hogy ő sem hagyta szó nélkül Czutor Zoli petárdás beszólását.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, Czutor Zoli besokallt az állatvédők posztjaitól, és arra buzdította az embereket, petárdázzanak szilveszterkor. Ezzel a poszttal a Belmondo frontembere kihúzta a gyufát az állatvédőknél és állatbarátoknál, és bár törölte a posztot, nem csitulnak körülötte a kedélyek.

Zalatnay Sarolta a Borsnak fejtette ki markáns véleményét a kérdésben.

"Nem ismerem Zolit, így nem tudom, hogy mi vezethette őt ennek a posztnak a megírásakor. Ugyanakkor nehezen tudom elképzelni azt a lelkiállapotot, amikor egy ember a legártatlanabbak ellen fordul és ellenük uszítja a követőit. Minden esetre annak azért örülök, hogy egy emberként horkant fel a tömeg és tette helyre Zolit, aki mondjuk ki, két mondattal belesz..t hosszú évek munkájába. Nagyon sok jóérzésű ember éjt nappallá téve azon dolgozik, hogy felhívja a figyelmet az állatvédelem és a felelős állattartás fontosságára, erre jön ő és megfogalmaz valamit, ami a törekvéseinkkel teljesen ellentétes. Azon gondolkodom, mi történhetett, hiszen egy-egy, vagy akár több, erőssebben megfogalmazott poszt nem vezethet oda, hogy egy ember kivetkőzzön magából és az állatok ellen forduljon"

- mondta Cini a lapnak. Az énekesnő azt üzente Czutornak, hogy uszítás helyett inkább keressen fel egy állatvédő szervezetet, és segítse a munkájukat, vagy legalábbis nézze meg hány rémült kutya várja most a gazdáját, csak mert megijedt a petárdától és világgá szaladt.

Forrás: Facebook/Mokka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.