Nagy Ervin az esti fürdetésről: "Imádom, az egy igazán intim, apás program"

Forrás: RTL Klub/Sárosi Zoltán -
Nagy Ervin apás program ikrek Borbély Alexandra fürdetés ikerlányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészpár, Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikerlányai tavaly októberben jöttek világra. A picik rendben és egészségben cseperednek, a büszke apuka pedig nem tud betelni a lányaival.

Nagy Ervin jelenleg az egyik legfoglalkoztatottabb magyar színész, akit most a Zámbó Jimmyről szóló sorozatban láthatunk, ugyanis ő alakítja a felnőtt énekest. Ervin azonban minden elfoglaltsága ellenére igyekszik a lehető legtöbb időt szerelmével, és persze alig pár hónapos gyermekeivel tölteni. Az apaszerep viszont sokkal nehezebb, mint gondolta.

Forrás: RTL Klub/Sárosi Zoltán

"Abban a hitben voltam, hogy ikres szülőként kétszer olyan nehéz, mint egy gyerekkel, de négyszer olyan kemény. Nincs megállás, ha megcsúszol valamivel, garantáltan borul az egész napod, márpedig két pici gyerekkel lehetetlenség tervezni. 0–24 órás elfoglaltsággal jár még úgy is, hogy van segítségünk" – mesélte a Best magazinnak.

"De ilyen az is, amikor a két kis művésznő rázendít, és már semmi nem segít a síráson, akkor jövök, mint egy felmentő sereg, és az összes tábori nótát eléneklem, hogy megnyugodjanak" – áradozott gyermekeiről a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.