Négy éven át molesztálta Pamela Andersont a bébiszittere: megpróbálta megölni őt

Forrás: Collection Christophel via AFP -
nemi erőszak gyerekkor molesztálás Pamela Anderson kamaszkor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela Anderson gyerekként egy tollal próbálta leszúrni a bébiszitterét.

Jövő héten jelenik meg a Netflixen Pamela Anderson dokumentumfilje, a Pamela, a love story, amelyben őszintén beszél a múltjáról. Többek között az is kiderül belőle, hogy gyerekkorában megpróbálta megölni a bébiszitterét, miután a nő négy éven keresztül molesztálta őt.

"Mindig azt mondta, ne mondjam el a szüleimnek. Próbáltam megvédeni az öcsémet. Próbáltam megölni, próbáltam szíven szúrni egy cukorkatollal" - mondta Anderson, majd miután nem járt sikerrel, azt mondta a bébiszitterének, hogy azt akarja, hogy meghaljon. Miután a nő másnap meghalt autóbalesetben, Pamela azt hitte, a mágikus erejével ölte meg, és biztos volt benne, hogy miatta halt meg. Egész fiatal életében ezzel a tudattal élt.

Pamela Anderson Forrás: Collection Christophel via AFP

A színésznő arról is beszél a dokumentumfilmben, hogy 12 éves volt, amikor megerőszakolta egy 25 éves férfi. A barátnőjével együtt mentek egy közös barátjuk lakására, és amíg a barátnője felment az emeletre a sráccal, aki tetszett neki, ő társasozni kezdett a másik ott lévő férfival. A 25 éves férfi közölte Pamelával, hogy úgy néz ki, mint akire ráfér egy masszázs, majd megerőszakolta.

"Úgy éreztem, az én hibám volt" - idézi Andersont a New York Post. A színésznő ezután még évekig titokban tartotta, hogy mi történt vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.