Pánikrohamok gyötrik Berki Mazsit: "Még ma sem hiszem el, hogy megtörtént"

Forrás: instagram.com/berkimazsi -
pánikroham gyász Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi a Palikék világa YouTube-csatorna szilveszteri műsorában vendégeskedett, ahol elhunyt férjéről is beszélt. Az özvegy a mai napig nem tudja feldolgozni gyereke édesapjának halálát, a mai napig nem hiszi el, hogy Krisztián nincs többé. Arról is beszélt, hogy pánikrohamok gyötrik.

"Megmondom őszintén, ma is rám jött egy pánikroham. Nem nyilatkozom erről, és ez nem véletlen. Ez feldolgozhatatlan. Ma jutottam el arra a pontra, hogy felhívom a sírkövest, és azt gondoltam, hogy itt az ideje, készen állok rá. Amikor sétáltam befelé, beléptem a liftbe, és elkezdtem öklendezni, rám jött egy pánikroham, és elkezdtem fuldokolni. Gyorsan felhívtam a testvéremet, hogy nyugtasson meg. Nem azért nem teszek meg dolgokat, mert nem akarom, vagy mert nincs jobb dolgom, hanem mert nem vagyok rá képes" - mondta el Mazsi.

Forrás: instagram.com/berkimazsi

"Ez a mai napig feldolgozhatatlan. Ő egy olyan személyiség volt, akinek mindenki tudta a nevét, nagyon meghatározó, és nem nagyon tudtad elképzelni, hogy ő nincs. Én azért vagyok sokszor nagyon jól, mert a mai napig azt gondolom, hogy itt van még közöttünk, és egyszer csak szembesülök vele, hogy nem tudom felhívni, hogy ő elment. Amikor szembesülök azzal, hogy ő nincs, és nem tudom megkérdezni, a kislányunkkal kapcsolatban hogy döntsek, akkor jönnek ezek a pánikrohamok. Még ma sem hiszem el, hogy megtörtént" - tette hozzá a fiatal anyuka.

Krisztián édesanyja és Mazsi között még mindig nem felhőtlen a viszony. Az asszony a minap arról beszélt, nem láthatja az unokáit, sőt, Mazsi szenteste fel sem vette neki a telefont.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.