Rubint Rella őszintén vallott az endometriózisról és a gyermekvállalásról

endometriózis Novothny Soma Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rella a Reggeli stúdiójában vendégeskedett, ahol a főzés mellett arról is beszélt, milyen stresszes időszakon van túl.

Rella az RTL Reggeli vendége volt a minap, ahol őszintén beszélt a munkájáról, jövőbeli céljairól és endometriózisáról.

„Én rengeteget stresszelek, nagyon hajlamos vagyok a stresszre. Rengeteget költözünk például. Most nyugi van, de ki tudja, meddig?"

– mondta a fitneszedző, aki megjegyezte, hogy szerencsére most hosszú lejáratú szerződése van a focista Somának, így talán egy darabig nem kell költözködniük.

Rella elmondta, hogy nagyon jól megy az online életmódprogramja, emellett tanul, edz, és úgy érzi, hogy megtalálta magát. Amikor Szabados Ági rákérdezett, mikor és hogyan derült ki, hogy ő is küzd az endometriózissal, erről is őszintén beszélt.

"Nálam, ami a fő gondot okozza, az a hormonegyensúlynak a felborulása, mert nálam ösztrogén- dominancia van. Most azon dolgozunk, hogy ezt újra egyensúlyba hozzuk, babavárás nyilván van, és szeretnénk is, de nem ez volt a kiinduló pontja a kivizsgálásoknak, hanem a fájdalom"

-mondta Rella, aki minden erejével azon van, hogy megvalósítsa a céljait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.