Berki Mazsi rongyrázása szemet szúrt a követőknek: így védte meg magát az özvegy

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
luxus Berki Mazsi szerelem autó rongyrázás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi luxusban él azóta is, hogy férje meghalt, és ezt nem is titkolja. A követőinek azonban nem tetszik a sok rongyrázás. 

Berki Krisztián tavaly májusban távozott az élők sorából, az özvegyre pedig azóta már rátalált az új szerelem. Választottja nem más, mint néhai férjének egy üzlettársa, aki igyekszik mindent megadni Mazsinak, amit csak lehet. A sok utazás és a méregdrága luxusautó azonban már szemet szúrt az özvegy követőinek: rongyrázásnak tartják.

Először Mazsi autójára figyeltek fel az emberek, hiszen mindenki azt hitte, anyagi gondokkal küzd, de aztán egy Mercedes AMG G 63-ban lehetett látni, ami körülbelül 75 millió forintba kerül. Majd egy zanzibári luxushotelből jelentkezett be az év elején, ahol a legolcsóbb szoba is 170 ezer forintba kerül egy éjszakára, a határ pedig a csillagos ég: egy apartman ára meghaladja a 400 ezer forintot egy estére.

Berki Mazsi sokat utazik Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Zanzibárról a Maldív-szigetek felé vették az irányt, egy olyan luxusvillában szálltak meg, ami éjszakánként közel 400 ezer forintba kerül.

A luxusélet miatt támadják Mazsit a követői, főleg azért, mert úgy vélik, nagyon hamar véget ért a gyász időszaka. Az özvegy Instagramon védte meg magát. "Csak egy kérdés... 1 évvel ezelőtt nem lehettem boldog? Tudja valaki egyáltalán, mi az igazság? Vagy csak mindenki találgat? Mindenkinek a saját lelkével kell elszámolnia egy napon, és ezt senki nem kerülheti el! Nyilván nekem is megvan a saját történetem, de a családi történetek megmaradnak családi történeteknek. Az pedig, hogy én hogyan gyászolok, ezt is csak én tudom. Senki nem lakik a lelkemben, csak én tudom mit érzek" - idézi a Ripost az özvegy szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.