luxusautó Berki Mazsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is lázban tartja az internet népét Berki Mazsi luxusautója, amiben szeptember közepén fotózták le. Az autó egy Mercedes AMG G 63, és körülelül 75 millió forintba kerül.

Az emberek azóta is azt találgatják, hogy vajon Mazsié-e a kocsi, és ha igen, miből teremtette meg a vásárláshoz szükséges pénzt. Azt pletykálják, azóta jár ezzel az autóval, mióta új párja van, aki sikeres üzletember. Most azonban véget érhetnek a találgatások, az özvegy megmutatta új terepjáróját, a Tények Plusz riporterével az autóban beszélgettek.

Mazsi elmondta, nincs olyan nap, hogy ne gondolna elhunyt férjére, Berki Kirisztiánra, és elképesztően nehéz elfogadnia azt, hogy közös kislányuk nem ismerheti meg az édesapját. Elhatározta, hogy a mgánéletéről nem beszél többet, bezárkózott, nem tud már megbízni senkiben, így azt sem tudhattuk meg, kié a valójában a luxusautó.







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.