Csollány Szilveszter családja fellélegezhet: rejtélyes jótevő mentette meg őket a kilakoltatástól

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Csollány Szilveszter kilakoltatás család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csollány Szilveszter családja végre maga mögött tudhat egy rendkívül nehéz időszakot. Habár egyelőre nem tudni, ki volt titokzatos jótevőjük, az összefogásnak hála, sikerült megmenteniük otthonukat.

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász 2022 januárjában, 51 évesen távozott közülünk örökre: halálát koronavírus-fertőzés okozta. Három gyermeket hagyott maga után (közülük az egyik már felnőtt), valamint jelentős adósságot, mivel svájci frank alapú hitelt vett fel a házára. A családja a kilakoltatástól tartva korábban segítséget kért a több mint 72 milliós adósság törlesztéséhez, mely nemrég rejtélyes módon kifizetésre került.

Csollány Szilveszter temetése Fotó: Csudai Sándor - Origo

A nagylelkű adományzó kiléte azonban a mai napig homályba burkolózik. A sportal.hu szerint nem a Magyar Olimpiai Bizottság rendezte a tartozást, és már január végén lehetett pletykákat hallani azzal kapcsolatban, hogy egyesek valamilyen titkos akciót szerveznek annak érdekében, hogy elkerüljék a néhai tornászbajnok szeretteinek kilakoltatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.