Élő adásban állt bele Iszak Esztibe L.L. Junior - Videó

Forrás: L.L. Junior Instagram -
videó Iszak Eszter veszekedés L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior nem viselte jól, hogy a magánéletével kapcsolatban tettek fel neki kérdéseket a Mokka tegnap reggeli adásában. A rapper Iszak Eszter műsorvezetőt nem kímélte a válaszaival.

A reggeli műsorban Iszak Eszter arra volt kíváncsi, hogy L.L. Junior jelenlegi kedvesével, Dárdai Blankával utazik-e a Karib-térségbe. Ez annyira nem tetszett a rappernek, hogy egy TNT-dalt kezdett el dúdolni, feltehetően azért, mert a TNT frontembere, Dobrády Ákos volt Eszter korábbi vőlegénye.

"Ha tudnék válaszolni, dalban mondanám el. Egyébként beszélhetünk egymás magánéletéről? Nem? Csak az enyémről? Tudom, műsorvezető vagy"

– fakadt ki Junior.

A zenész végül elárulta, hogy egyelőre egyedül hagyja el az országot, mert egy kis nyugalomra vágyik, Kingával pedig minél előbb szeretne megegyezni minden, kettejüket érintő kérdésben.

"Fontos Kingával a megegyezés a gyerek miatt is, ez most a legeslegfontosabb. Most már csak egy aláírásra várunk" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.