Fazekas Vivien ezt gondolja azokról, akik szerint csak haknizik a vele történt szörnyűségekkel

Forrás: Tények -
Molnár Gusztáv családon belüli erőszak Fazekas Vivien Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Gusztáv egykori párja, Fazekas Vivien a közelmúltban Hajdú Péter vendége volt a Frizbiben. A beszélgetés során elmesélte többek között kisbabája elvesztésének szívszorító történetét is, ám sokan úgy vélik, ez a fajta őszinteség nem több, mint önsajnálat...

Fazekas Vivien megrázó őszinteséggel vallott Molnár Gusztávról, akivel évekig élt bántalmazó kapcsolatban. Az ország a Nyerő Párosban ismerte meg őket, akkor még próbálták megmenteni a kapcsolatukat, ám később belátták - pontosabban Vivien úgy döntött - jobb, ha külön utakon folytatják. A fiatal anyuka Hajdú Péternek úgy fogalmazott, hogy a poklok poklát élte át házasságuk utolsó másfél évében.

„A kanapén feküdtem. Részeg volt, lerántotta rólam a takarót, majd azt mondta: egy büdös ribanc vagy. Olyan tévképzetei voltak az alkoholtól, a gyógyszerektől, hogy olyan dolgokat vágott a fejemhez, amelyek nem voltak valósak... Megfogta a cuccaimat, majd azt mondta, nem mész sehova. Mondtam, ilyen opció nincs, mert én tovább egy percig nem szeretnék veled élni. És akkor megkaptam az első pofonomat tőle. Majd megérkeztek a rendőrök és a mentők" – ecsetelte Vivi, aki a történtek után nem tett feljelentést.

Forrás: Tények

Vivitől a egyik követő azt kérdezte az Instagramon, hogy éli meg azt, hogy a Hajdú Péterrel készült interjú után azt mondták, haknizik a történtekkel.

Nem érdekel, mit gondolnak mások. Azok, akik ezt írják, valószínűleg a saját életükkel is elégedetlenek! Akibe szorult egy kis empátia, az átérzi a helyzetem, és azt is tudja, miért mondtam el ezeket a dolgokat!

– szögezte le határozottan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.