Hatalmas bejelentést tett Will Smith és Martin Lawrence

bejelentés Bad Boys Will Smith Martin Lawrence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagramon közzétett közös videón jelentették be kedden Will Smith és Martin Lawrence amerikai színészek a Bad Boys negyedik részét.

A Sony Pictures időközben megerősítette a The Hollywood Reporter és a Variety szaklapok értesülését, miszerint az akcióvígjáték folytatása az 54 éves Smith és az 57 éves Lawrence főszereplésével még gyártás előtti szakaszban van.

A negyedik rész forgatására Adil El Arbi és Bilall Fallah belga rendezőket szerződtették, akik a 2020-as Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúkat is rendezték. Producerként Jerry Bruckheimer (Karib-tenger-kalózai és a Top Gun) csatlakozott a csapathoz.

A Mike Lowrey (Will Smith) és Marcus Burnett (Martin Lawrence) rendőrduó kalandjairól szóló első Bad Boys film 1995-ben jelent meg, a folytatás 2003-ban érkezett, mindkét filmet Michael Bay rendezte.
Will Smith tavaly nagy felháborodást keltett azzal, hogy a tavaly március 27-i Oscar-gálán arcul ütötte színésztársát, Chris Rockot, aki a felesége, Jada Pinkett Smith rovására sütött el egy ízléstelen viccet.

A díjátadón egyébként Will Smith kapta meg a legjobb színész Oscar-díját a Richard király című életrajzi filmben nyújtott alakításáért. A történtek nyomán azonban tíz évre eltiltották az amerikai filmakadémia rendezvényeiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.