Hódi Pamela őszinte vallomása: "Érzékenyebb lettem, mindenen el tudom sírni magam"

Forrás: Origo -
gyermeknevelés Hódi Pamela HOT! magazin gyász család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és családja nem könnyű időszakot tudhat a háta mögött. A kétgyermekes édesanya a családja mindennapjairól vallott és arról, hogy miben változtatta őt meg az anyaság. 

Hódi Pamela számára egyértelműen a gyermekei jelentik a világot, ők adnak neki erőt, hogy kibírja az elé gördített akadályokat. Nagyobbik lánya, Natasa Zselyke már kész nő, akinek a sport a mindene, jelenleg is kézilabdázni jár. Az édesanya elárulta, hogy miben változott, mióta édesanya lett.

Hódi Pamela őszinte vallomása: "Érzékenyebb lettem, mindenen el tudom sírni magam" Forrás: Origo

"Anyaként érzékenyebb lettem, mindenen el tudom sírni magam. Bármit megtennék a gyermekeimért – ahogy ezt kimondom, már meghatódom"

- árulta el a hot! magazinnak Pamela.

A család számára nem volt egyszerű az elmúlt egy év, Nati ugyanis tavaly májusban veszítette el az édesapját. A gyász időszakáról, illetve arról, hogy milyen Pamela kapcsolata volt anyósával, Júliával és Mazsival a szerdán megjelenő hot! magazinban olvashatsz részletesen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.