Még nem veszett oda minden: van esély arra, hogy Király Viktor és Anita kibékülnek

Forrás: Virág Anita/Instagram -
házasság válás gyűrű Virág Anita Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor és felesége, Anita házasságáról az elmúlt napokban sok pletyka kering, ennek hatására az énekes beismerte, hogy valóban hullámvölgyben vannak. Azonban van még remény: erre utal az Anita által nemrég megosztott fotó.

Február közepén röppent fel először a pletyka arról, hogy Király Viktor és Virág Anita házassága válságba került. A hírek arról szóltak, hogy a pár már szét is költözött. Az is kiderült, mi vezethetett a kapcsolatukban bekövetkezett válsághoz, a sok híresztelés hatására pedig Király Viktor megtörte a csendet és elismerte: hullámvölgyben vannak.

Úgy tűnik azonban, hogy nem veszett még el minden remény, Anita legutóbb közzétett fotója legalábbis erről árulkodik. A 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában ugyanis olyan képet osztott meg magáról, amin látható az eljegyzési gyűrűje. Ezt a Reddit hunfluencers csoportjában osztotta meg az egyik szemfüles követő.

@anita_virag többször olvastam, hogy nem hordja a gyűrűt, de most mégis ott van, remélem legalább ők valóban nem válnak el ilyen pici gyerekkel.
by u/FitIndependence5594 in talk_hunfluencers

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.