Megdöbbentő dolog derült ki Kucseráék házasságáról: Szabina is megcsalta Gábort

Forrás: TV2 Sajtószoba -
Tápai Szabina HOT! magazin válás Kucsera Gábor megcsalás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gábor és Tápai Szabina nemrég bejelentették, hogy elválnak útjaik egymástól. Bár már többször felröppent a hír kapcsolatuk válságáról, korábban mindig cáfolták azt. Most azonban úgy tűnik, végleges döntésre jutottak, amiben nagy szerepet játszott Kucsera Gábor kicsapongó élete.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina 10 év és 3 gyerek után döntöttek úgy, nem folytatják tovább együtt. Szabina elmondta, sokáig volt türelmes, de eljött az a pont, amikortól úgy gondolták, jobb, ha külön élik az életüket.

Ahogyan arról már mi is írtunk, kiderült, hogy az egykori kajakos többször is megcsalta feleségét. Erről egy közeli barát vallott nemrég.

"Már az esküvő előtt is állt a bál, Kucsi sosem volt a hűség mintaképe" - állította.

Megdöbbentő dolog derült ki Kucseráék házasságáról: Szabina is megcsalta Gábort Forrás: TV2 Sajtószoba

Ám a házasságuk alatt úgy tűnik, nemcsak Gábor volt hűtlen, kiderült, hogy Szabina is félrelépett a házasságuk alatt - tudta meg a hot! magazin.

A háromgyermekes édesanya titkos kapcsolatáról bővebben a szerdán megjelenő hot! magazinban olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.