Polgár Tünde sorban állt azért, hogy ismét férjhez mehessen

Forrás: Instagram/Polgár Tünde -
Florida házasság megerősítés Valentin-nap Polgár Tünde Polgár Árpád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori luxusfeleség és férje már több mint két évtizede alkotnak egy párt, korábbi fogadalmukat pedig most egy hirtelen jött ötlettől vezérelve megerősítették.

Polgár Tünde és Polgár Árpád telente második otthonukba, Floridába költöznek, ahol a Valentin-napon egészen különös szertartásnak voltak szemtanúi. A házaspár épp a tengerparton sétált, amikor észrevették, hogy a szerelmesek ünnepén többen is sorban állnak a homokban, hogy egy különleges helyszínen megerősítsék egykori fogadalmukat.

A Polgár házaspár, Árpád és Tünde Forrás: Instagram/Polgár Tünde

Polgárék is beálltak a sorba, ahol idősek és fiatalok egyaránt ismét örök hűséget fogadtak egymásnak. Végül Tünde és Árpád is sorra került, és 24 év után másodszorra is kimondták a boldogító igent a naplemente narancsos fényeiben – vette észre a Blikk Polgár Tünde azóta már eltűnt Instagram-történetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.