Vajna Timi exvőlegénye házas lehetett, amikor megkérte az üzletasszony kezét

Forrás: facebook.com -
Vajna Timi eljegyzés házas vőlegény szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi megosztott egy viccesnek tűnő fotót a közösségi oldalán, ám a humor mögött valószínűleg elég kemény üzenet állhat.

Egy darabig úgy tűnt, minden rendben van Vajna Timi életében, hiszen a posztjai egy darabig arra utaltak, hogy várandós. Azonban még januárban felröppent a hír, hogy elvesztette a babát.

Vajna Tímea Forrás: facebook.com

A tragédia valószínűleg a párkapcsolatának sem tehetett jót, ugyanis nemrég az üzletasszony minden vőlegényével közös posztot törölt, ráadásul most egy sokat sejtető Instagram-poszt is arra utal, hogy szakítottak.

"Nagyon fontos! Csak az vegyen Valentin-napon eljegyzései gyűrűt a barátnőjének, akinek nincs felesége" - idézi a Blikk Timi 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetét, ami elsőre talán viccesnek tűnik, ám belegondolva elég súlyos, ha ennek a mémnek van valóságalapja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.