120 millió forintért árulja gyáli luxusotthonát Emilio és Tina - most bárki benézhet a villába

ház Tina Jelinek Tina luxusház Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilio és Tina már több mint egy éve hirdeti a gyáli luxusvillát, ráadásul nemrég árat is emelt a házaspár, így aki beköltözne, 120 millió forintot kell, hogy fizessen a Jellinek családnak.

A 120 négyzetméteres, 4+2 félszobás ingatlant már több mint egy éve hirdeti a Jelinek házaspár, ráadásul a közelmúltban emeltek a vételáron, és 109,9 millió helyett most 120 millióért árulják.

"Nagyon gondolkodunk azon, hogy emelnünk kéne az összegen, mert látjuk, hogy az ingatlanpiacon is mindennek emelkedik az ára. Megnéztük, hogy a hasonló adottságokkal rendelkező ingatlanok többségét ennél többért árulják. A mi házunk pedig minőségi alapanyagokból épült, magunknak csináltuk, ezért sok mindenből dupla mennyiséget raktunk fel. Aki megveszi, nagyon jól jár vele, mert ebben a házban szívünk-lelkünk benne van. Ezért sem adom oda bárkinek"

- magyarázta tavaly a zenész.

- tette hozzá.

Emilio és Tina a TikTokon is hirdetik luxusvillájukat, így bárki beleshet otthonukba.

@emilio.tina Eladó exclusive családiház Bp.határában Gyálon 120nm lakóterület 386nm telek tel: 0670-257-4930 telephone:0036702574930 contact:forsalehome@freemail.hu #eladó#családiház#sale#sales#salehome#luxury#luxuryhomes#ingatlan#ingatlanos#eladóingatlan#gyál#budapest#pestmegye#pest#eladóház#house#forsale#forsalehomes#otthon#ingatlanspecialista#ingatlanpiac#nekedbe#neked#f#foryou#for#foryoupage#nekedbelegyen#trending#2023#elado#csaladihaz#lakás#eladóingatlan#eladoingatlan#pestmegye#fyp#fypシ#hungary#hungary#gyálcity#baszadkiforyouba❤️ #otthon#salehouse#house#houseoftiktok#vásárlás♬ love nwantinti (ah ah ah) - CKay

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.