Cserbenhagyásos síbaleset miatt áll bíróság elé Gwyneth Paltrow: 3,1 millió dolláros kártérítést követelnek tőle

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency -
cserbenhagyásos baleset síbaleset kártérítés Gwyneth Paltrow bíróság síelés Cserbenhagyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas amerikai színésznő még 2016-ban okozott súlyos sérülést síelése során egy nyugdíjas férfinak. Mivel Paltrow azt állítja, hogy a férfi ütötte el őt, most a bíróságon fog eldőlni, kinek van igaza.

Gwyneth Paltrow a héten áll bíróság elé egy 2016-os cserbenhagyásos síbaleset okozása miatt. Terry Sanderson nyugdíjas látszerész még 2019-ben perelte a színésznőt 3,1 millió dollárra, arra hivatkozva, hogy Paltrow beleütközött a sípályán és súlyosan megsebesítette őt – írja a New York Post.

A férfi azt állítja, az ütközés következtében traumás agysérülést szenvedett, eltörtek a bordái, ráadásul azóta az életet sem tudja élvezni.

A színésznő nem hagyta annyiban a rágalmakat, és pert indított az őt vádló férfi ellen, azt állítva, hogy a férfi volt az, aki nekiütközött, komoly ütést mérve rá. Nos, mivel nem sikerült dűlőre jutniuk, a felek most a tárgyalóteremben bizonyíthatják igazukat.

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A lap információi szerint a színésznő könnyedén bizonyíthatja igazát, ugyanis Sanderson egy évvel a baleset előtt azt mondta orvosának, hogy nem lát az egyik szemére, ami egyértelműen bizonyítja, hogy nem a baleset következtében sérült meg a látása. Sőt, a nyugdíjas férfi azt is bevallotta korábban, hogy nem emlékszik a történtekre, ami szintén nem az ő malmára hajtja a vizet.

A bíró azt már korábban kimondta, hogy a férfi nem jogosult a 3,1 milliós kártérítésre, maximum 300 ezer dollárt követelhet, ám Paltrow a pénz helyett sokkal inkább saját igazáért harcol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.