Csinos hölgyekkel partizott Peller Anna válófélben lévő férje

Forrás: Peller Anna Instagram -
buli válás Peller Anna Lukács Miki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lukács Miki szexi nők társaságában engedte ki a fáradt gőzt, miután feleségével nemrég bejelentették szakításukat.

A pár kedd este közölte a nyilvánossággal, hogy 14 év házasság után szakítanak, de továbbra is lelki társakként tekintenek egymásra. Ennek jeleként együtt vettek részt az Átrium Színház sajtóeseményén, ahol Miki készülő darabjáról beszéltek.

Peller Anna és Lukács Miklós Forrás: Peller Anna Instagram

Csütörtök este Miki egyedül látogatott el egy díjátadó gálára, ahol híres magyar nőket díjaztak, és természetesen a bulizásra helyeződött a hangsúly. A szingli férfi számára kellemes élmény lehetett a rendezvény, ahol a celebhölgyek gyönyörű, sokat mutató ruhákban tündököltek.

Peller Anna és Lukács Miki kapcsolata sokak számára példaértékűnek tűnt, de az utóbbi időben már gyülekezhettek a fejük fölött a viharfelhők. Anna korábban elárulta, hogy Miki tökéletesen helytáll az otthoni teendők és a gyermeknevelés terén, így talán nem meglepő, hogy a szakítás után úgy érezte, itt az ideje egy kis dorbézolásnak – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.