"Mi egymásnak lettünk teremtve" - férjhez ment Orosz Barbara

Forrás: Orosz Barbara/Instagram -
házasság HOT! magazin párkapcsolat szerelem Orosz Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly decemberben robbant a hír, hogy eljegyezte Orosz Barbarát francia kedvese. A szerelmesek nem vártak sokat a nagy nappal, március harmadikán hivatalosan is összekötötték az életüket: de itt még nincs vége az ünneplésnek; még két alkalommal fogják egymásnak kimondani a boldogító igent. 

Orosz Barbara tavaly ősszel szeretett bele francia származású párjába, akivel azóta is hatalmas szerelemben élnek együtt.

"Szinte az első pillanattól kezdve egyértelmű volt az egymás mellett való elköteleződés. Néhány hét elteltével már azt is tudtuk, hogy nem lehet más utunk, mint a házasság, mert mi egymásnak lettünk teremtve, és egymást választjuk erre az életre" - mesélte a hot! magazinnak a TV2 műsorvezetője.

Barbi és francia kedvese március harmadikán kimondták egymásnak a boldogító igent, de úgy tervezik, hogy még két alkalommal fogadnak egymásnak örök hűséget.

Orosz Barbara Forrás: Orosz Barbara/Instagram

"Úgy döntöttünk, hogy lépünk egy merészet, és három esküvőt tartunk. Először a szerelemvárosunkban, Párizsban esküdtünk meg március harmadikán, és még két esküvő áll előttünk. Az egyiket Magyarországon, a másikat pedig Luberonban, Provence mellett tartjuk majd, hogy mindenki jelen tudjon lenni, aki közel áll hozzánk"

- árulta el a lapnak.

A csinos műsorvezető párizsi esküvőjéről részletesebben a szerdán megjelenő hot! magazinban olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.