Kiderült, miért nem találja az igaz szerelmet Árpa Attila

párkapcsolat Árpa Attila szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila hosszú ideje keresi a szerelmet, legutóbb a TV2 A Nagy Ő című műsorában tett próbát, ám végül nem járt sikerrel. A színész szerint az lehet a baj, hogy túl válogatós.

Árpa Attila számára számtalan lehetőség adódott az életben, amikor megtalálhatta volna a szerelmet, az utóbbi időben azonban nem járt sikerrel.

"Nem is az a kérdés, hogy miért nem találunk párt, hanem hogy mire keresünk? Beléphet az ajtón a kapuzárási pánik, na ekkor kell döntést hozni: már mindent megéltünk, pénzünk is van, jönnek a csinos húszévesek, utazgatunk jachtokon Maldívra, sportautók...stb. Ám, ha valaki már élt házasságban, de már elvált, óvatosabb lesz. Persze, ha ismét rámosolyog a szerencse, és egy olyan hölgy kerül elé, akiért érdemes megállapodni újra, esetleg még a gyerekvállalásra is sor kerül, az megint más út.

A műsorban is megtalálhattam volna az igazit, én kész voltam rá! Lehet, hogy túl válogatós vagyok?"

– mondta Attila a TV2 stábjának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.