Dárdai Blanka vezetés L.L. Junior jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eleinte nem lehetett tudni, hogy L.L. Junior egyedül tölti-e hosszú pihenését Dominikán. Sem ő, sem a szerelme nem nyilatkozott minden kétséget kizáróan arról, hogy Blanka kiutazik-e majd hozzá, de mostanra kiderült, hogy igen. Blanka most egy videóban mutatta meg, mivel telik egy napjuk. 

Egy ideig ellentmondásos hírek jelentek meg arról, hogy követi-e Dárdai Blanka Dominikára L.L. Juniort. Mostanra azonban világossá vált, hogy a fiatal lány kedvese után utazott.

A szerelmesek szemmel láthatóan nagyon jól érzik magukat a paradicsomi környezetben. Ezt bizonyítja Blanka legújabb videója, ami a TikTokon érhető el. Kiderült, hogy a fiatal énekesnőnek nincs jogosítványa, a rapper tanítja őt vezetni.

"Elmentünk vezetni, ugyanis, képzeljétek el, nekem se jogsim, se tapasztalatom nincs a vezetés terén, úgyhogy Lacitól tanulom az első lépéseket"

– mondta az énekesnő.

@blankadardai Kék lagúna napi vlog #fyp#fy#napivlog♬ Rondando Tu Esquina - Julio Jaramillo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.