"Nyomjátok nyugodtan" - Halastyák Fanni visszaszólt az őt kritizálóknak

Forrás: Instagram -
kritizálás Halastyák Fanni kritika Nemazalány Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő közösségi oldalán köszönte meg a rengeteg támogatást, és a kritizálóknak is keményen odaszólt.

Halastyák Fanni, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Nemazalány hétről hétre a Sztárban Sztár című műsorban bizonyít. Az énekesnő a múlt vasárnapi show-ban óriásit énekelt Tones and I-ként, hálája jeléül pedig az Instagram-oldalán tett közzé egy hosszabb posztot, amelyben amellett, hogy megköszönte a rengeteg támogatást és szavazatot, a kritikusainak is üzent.

-írta Fanni, aki a posztban arra is kitért, hogy a rajongóknak hála, elkezdett végre hinni magában. Az énekesnő, aki kedvesével tavaly megnyerte az Ázsia Expresszt, azoknak is keményen odamondott, akik eddig csak kritizálták.

Én sok sikert kívánok nektek az életben! Minden olyan embert, aki építő jellegű kritikával próbál ellátni, örömmel fogadok, de ha buta vagy, akkor sajnos nem is látom, amit írsz, mert én abszolút a szellemi párbajban hiszek. Csak tudjátok, valakivel nem lehet és nem is érdemes harcba szállni, főleg, ha nincs fegyvere."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.