Ő Mohamed Fatima jóképű férje: Gábor évek óta támasza az énekesnőnek

feleség házaspár férj Wiedemann Gábor Mohamed Fatima
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei év nem indult jól Mohamed Fatima számára. Egykori zenekarával, a Fekete Vonattal egy nagyszabású koncerttel tértek vissza, ám gondok akadtak a díjazással és az elszámolással, és a későbbre tervezett újabb fellépést le kellett mondani.

A nehézségek ellenére nem került padlóra az énekesnő, ugyanis férje mindvégig ott állt mellette: ő az, akire Fatima bármikor számíthat. Ritkán posztol saját oldalára közös képet a párjával, de most az évfordulójuk alkalmából Instagramon vallott szerelmet a férjének, Wiedemann Gábornak – vette észre a Bors.

"Vannak nehezebb napok, de csodás még több! Köszönöm, hogy kitartasz mellettem jóban, rosszban, örömben és szomorúságban! Hálás vagyok, hogy te vagy a másik felem!" – írja Fatima, a poszt alá pedig rengeteg jókívánság érkezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.