Sztarenki Dóra ki nem állhatja, ha a gyerekvállalásról faggatják: "Hagyjanak békén ezzel..."

Fotó: Pozsonyi Janka -
Sztarenki Dóra színésznő házasság gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő rendkívül tapintatlannak találja, ha úton-útfélen a gyerekvállalásról faggatják.

Tavaly mondta ki a boldogító igent Sztarenki Dóra és férje, Fábián Zoltán, akik azóta is úsznak a boldogságban. A páros már évtizedek óta ismeri egymást, ám kapcsolatukból csak néhány éve lett szerelem.

Sztarenki Dóra Fotó: Pozsonyi Janka

„Nyolcadik óta ismerjük egymást, egy osztályba jártunk. Akkor két hetet jártunk, csókolóztunk kétszer, telefonáltunk tizenötször és aztán nem találkoztunk tizennégy évig. Hat éve találkoztunk futólag egy buliban, de utána nem történt semmi. Aztán mikor egyedülálló lettem, próbálkoztam a Tinderen, de borzalmas volt, nagyon hamar letöröltem az egészet. Pont úgy alakult, hogy közben megbeszéltük Zolival, hogy találkozunk, de nem randiként. Nem akartam ismerkedni, inkább az volt bennem, hogy találkozom egy régi ismerőssel...Aztán sokkal több lett belőle" - mondta boldogan a Sláger FM a Nő a tét című Youtube-műsorában a színésznő, akinek időről időre felteszik a kérdést: mikor vállalnak férjével gyermeket. Sztarenki Dóra nem szívesen válaszol erre a kérdésre.

„Most már tudom azt mondani, hogy igen, férjhez mentem, de aztán jön a következő kérdés, hogy mikor lesz gyereked. Aki nem is stresszelne ezen, arra a társadalom teszi rá a plusz nyomást. Én most már eldöntöttem, hogy ha még egyszer megkérdezi tőlem valaki, hogy mikor lesz gyerekem, megmondom, hogy akkor, amikor megtanulod, hogy mit kérdezz! Hagyjanak békén ezzel, nem akarok erről beszélni, ez nem a te dolgod! Majd lesz, amikor úgy alakul" – fakadt ki Liptai Claudia műsorában a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.