Arnold Schwarzenegger házasságon kívül született fia kiköpött az apja - a 25 éves fiú nem csak külsőre hasonlít apjára

Arnold Schwarzenegger válás színész Maria Shriver testépítő Arnold Schwarzenegger eltitkolt fia Joseph Beana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig nem ismerte el fiaként Joseph Baenát Arnold Schwarzenegger, ám mára nagyon jó kapcsolata alakult ki balkézről született fiával. 

Az egykor a bejárőnőjével félrelépő világsztár afférja 10 évvel ezelőtt derült ki, amikor felesége, Maria Shriver emiatt elhagyta őt. Schwarzenegger ugyan tagadta a vádakat, és az eltitkolt gyereket sem ismerte el, az asszony meggyőzhetetlen volt, és be is adta a válókeresetet.

Azóta a fiúról, akinek becsületes neve Joseph Baena és nem is tervezi felvenni édesapja nevét, egyre-másra jelennek meg fotók róla a médiában.

Nem esett messze az alma a fájától - szokták mondani, és ez Baenára is igaz: nemcsak külsejében, de érdeklődési köreiben is hasonlít apjára, mondhatni, a nyomdokaiba lépett. A színészettel és testépítéssel foglalkozó fiú azonban egyelőre egyik területen sem ér el akkora sikereket, mint édesapja -írja a Velvet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.