ByeAlex évek óta tartó, komoly alvásproblémájáról beszélt

Forrás: RTL Klub -
alvászavar ByAlex TikTok alvási paralízis Tiktok alvás álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
16 éves kora küzd az alvási paralízissel ByeAlex, aki tinédzserként eleinte azt hitte, hogy szellemek szállták meg a lakásukat, vagy hogy meg akarják ölni őt a lények, amiket ilyenkor lát. 

Tizenévesen még azt hitte vele van a baj, amikor például azt látta, hogy kiszáll a saját testéből, aztán a húszas évei környékén elege lett és kutatni kezdett. Kiderült számára, hogy nagyon sok mindenkivel megtörténik ez a jelenség, rájött, hogy nem vele van a baj, és azóta rengeteg olyan embert ismert meg, aki hasonló dolgokról számolt be.

ByeAlex Forrás: RTL Klub

"A tudomány nem vágja pontosan, hogy mi történik ilyenkor az alvásnak a REM fázisában, de szorosan összefügghet azzal, ha esetleg valaki nagyon fáradt, ami nálam sokszor pipa, mert én nem alszom, azzal is, ha valaki alkoholt fogyaszt, ami nálam pipa, elég gyakran előfordul, pedig azt nem szabad" -

mondja el a videóban ByeAlex, aki azzal a céllal beszélt problémájáról a TikTokon, hogy követői tudják, hogy az alvási bénulás, vagy alvási paralízis létező jelenség, ő is rendszeresen átéli, ha velük is megtörténik, tudják, hogy nincsenek egyedül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.