Caramel reagált Horányi Juli és Rúzsa Magdi plágiumügyére

Fotó / Tóth Milán -
Caramel Rúzsa Magdi videoklip Molnár Ferenc Caramel reakció plágium Horányi Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horányi Juli kiakadt, mert rengeteg hasonlóságot vélt felfedezni a saját két hónappal ezelőtt kijöt klipje és Rúzsa Magdi új dalának videoklipje között. Felháborodásának az Instagramon adott hangot. A plágiummal vádolt Magdi reagált a vádakra, most pedig Caramel mondta el a véleményét az esetről. 

Mi a közös a három énekesben? Mindannyian tehetségkutató-felfedezettek. És Juli és Madi között még annyi, hogy előbbi szerint utóbbi lemásolta az új dalához készült klipjét.

"Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy véletlen az, hogy Magyarországon, ebben a pici zeneiparban két hónap különbséggel két ugyanolyan klip készüljön, ugyanazon a helyszínen, ugyanolyan snittekkel, a bőrkesztyűvel, amivel vezet, az autóval, a lángokkal" - mondta vidójában Juli, mire Magdi - saját rajongói szerint is leereszkedően -, így reagált:

"Kedves Juli! Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klipünkben 3 dolog azonos. A tiédben is van autó meg visszapillantó (kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng (teljesen más megközelítésből) és sajnálatos módon valóban azonos a ház. (Mentségemre, azt sem tudtam, hogy jelent meg dalod, és mostanában nem a Youtube előtt töltöm az időm.)" - szólt vissza a háromgyermekes anyuka, arra kérve rajongóit, hogy Juli klipjét is nézzék meg, hiszen az szemmel láthatólag fontos neki.

Fotó / Tóth Milán

Juli kiborulását látva Caramel sem hagyta szó nélkül a plágiumügyet, a következő kommentet írta a videó alá:

"Bakker, ez elég kemény sztori! Viszont én itt megragadom az alkalmat, hogy gratuláljak a klipedhez! Nagyon jó klip! Nagyon szép operatőri munka, gyönyörűen dolgozott a colorist is, menő dreamy atmoszféra! Ritka jó klip egy nagyon jó dalhoz! Érezhető, hogy ez egy inspirált alkotás vizuálisan! Sajnálom a kialakult helyzetet!" - írta, amit Juli megköszönt, mondván, sokat jelentenek neki az énekes szavai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.