Elaludt a vonaton egy nő - mikor felébredt, egy meztelen férfit talált maga mellett

Forrás: AFP/© Andy Buchanan 2015 All Rights Reserved. 1/2 212 Battlefield Road Glasgow G42 9HN 07939 215079 andybuchanan@me.com/Andy Buchanan -
közszeméremsértés férfi rendőrség meztelen vonat Nagy-Britannia
Április 20-án a Polmontból Edinburghba tartó kora reggeli vonaton egy nő arra ébredt, hogy a mellette ülő 60 körüli férfi anyaszült meztelenre vetkőzött. 

A rendőrség szerint - akiknek CCTV-felvételei vannak az esetről - a szóban forgó férfi pólót, fekete tréningnadrágot és csizmát viselt, amelyet a Polmont-Edinburgh Waverley járaton reggel 7:20-kor vett le magáról.

Az elkövető 65 és 70 év közötti, fehérbőrű, átlagos vagy vékony testalkatú, rövid, kopaszodó és ősz hajú.

Illusztráció Forrás: AFP/© Andy Buchanan 2015 All Rights Reserved. 1/2 212 Battlefield Road Glasgow G42 9HN 07939 215079 andybuchanan@me.com/Andy Buchanan

A brit közlekedési rendőrség arra kéri azokat, akik szemtanúi voltak a közszeméremsértésnek, hogy további információért vegyék fel velük a kapcsolatot.

A Transport Scotland biztonsággal és tömegközlekedéssel kapcsolatos jelentésében megállapították, hogy a nők egyharmada aggódik amiatt, hogy biztonságban van-e, ha a közösségi közlekedést választja.

A brit közlekedési rendőrség legújabb adatai is azt mutatják, hogy 2017 és 2021 között 63 szexuális zaklatásról számoltak be a ScotRail vonatokon - írja a LADBible.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.