Ezt üzeni Balázs Klári a fiatal szerelmeseknek: "Ezt mi mindig így csináljuk"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Korda György Balázs Klári HOT! magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György és Balázs Klári a magánéletben és a színpadon is tökéletes párt alkot. A házaspár tavaly ünnepelte a 40. házassági évfordulóját. Az énekesnő elárulta, hogy mi a kiegyensúlyozott és hosszú kapcsolatuk titka.

Balázs Klári a karrierje mellett a házasságára a legbüszkébb. Az énekesnő és férje, Korda György tavaly ünnepelték 40. házassági évfordulójukat, az elmúlt éveket hatalmas szerelemben és összetartásban élték meg együtt, ami valljuk be, nagy ritkaság manapság.

Ezt üzeni Balázs Klári a fiatal szerelmeseknek Fotó: Szabó Gábor - Origo

Balázs Klári elárulta, mit tanácsolnak a jövő generációjának a jó párkapcsolat érdekében.
"Azt üzenem a fiataloknak, hogy ne akarják megváltoztatni a párjukat, hanem próbálják elfogadni a másikat olyannak, amilyen. Egy veszekedés után ne szakítsanak azonnal, hanem várjanak negyed órát, és puszilják meg egymást. Ezt mi mindig így csináljuk" - árulta el a hot! magazinnak.

Balázs Klári és Korda Gyuri a sok szép pillanat mellett nehézségekkel is küzdenek, ezekről mesélnek bővebben a szerdán megjelenő hot! magazinban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.