"Isten éltesse a legkisebb szerelmemet" - Csutit a kislánya tette jobb emberré

Forrás: Csuti/Instagram -
család apaság szerelem Szabó András Csuti Csuti gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas partival ünnepelte Csuti a kislánya, Nina 3. születésnapját, melyről fotókat is osztott meg a közösségi médiában. 

Válása óta egy ország izgult, hogy Szabó András Csuti megtalálja a párját, ám szakítást szakítás követett az üzletember életében, míg végül, úgy tűnik, rátalált a szerelem.

Ám, ha a párját nem találta volna meg a celeb, a "legkisebb szerelme" akkor is ott lenne neki, aki nem más, mint a nemrég 3. születésnapját ünneplő kislánya, Nina, akinek édesapja hatalmas születésnapi bulit rendezett, a fotókat pedig követőivel is megosztotta az Instagramon.

Csuti a megosztott galériához a következőket írta:

"Isten éltesse az én legkisebb szerelmemet! Az apai létem az eddigi felnőtt létezésem kétségtelenül legnagyobb eredménye és büszkesége! Az apaság tanított meg a feltétel nélküli szeretetre, megerősítette a visszaadás fontosságát és megtanított arra, hogyan legyek jobb ember. „Senki sem tudhatja, mit jelent az élet, mit jelent a világ, amíg nincsen gyermeke."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.