Komoly lelki háttere van annak, hogy Molnár Anikó az OnlyFansen keresi a kenyerét

Forrás: Molnár Anikó/Instagram -
OnlyFans-modell édesanya háttér pénz gondoskodás Molnár Anikó onlyfans lelki okok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikóról tudni lehet, hogy amint elindította OnlyFans oldalát, komoly rajongótáborra és bevételekre tett szert. Ugyan a jövedelmét nem számszerűsítette, de azt elmondta, hogy a számlabefizetések nem okoznak neki gondot. Most azt is elárulta, miért ezt az utat választotta a napi betevő előteremtésére. 

Az Instagramon számtalan kritikus megjegyzést kap a követőitől, amiért erotikus tartalmakkal jut jövedelemhez, de a celeb fütyül az őt érő támadásokra, és nem is érti, miért fektet bárki abba energiát, hogy megmondja neki a tutit.

A Bors kíváncsi volt, miért döntött Anikó az OnlyFans mellett, és ő készséggel válaszolt is a kérdésre, annak ellenére is, hogy nem szeretné a magyarázkodás látszatát se kelteni az indokaival.

Molnár Anikó Forrás: Molnár Anikó/Instagram

"Szóval: nagyon komoly lelki háttere van a döntésemnek. Az édesanyámmal kettesben élek. Ő a családom, a mindenem, egyedül ő van nekem. Mindent mi intézünk, mi fizetünk. Az édesanyám 75 éves, bár szerencsére még jól van, az idős korral járó nehézségeket nem lehet elkerülni" - mondta el Anikó a lapnak, hozzátéve, hogy nagy megnyugvás neki, hogy ha kap egy számlát, azt simán kifizeti, édesanyjának nem kell beleadnia egy fillért sem. Nem beszélve arról, hogy ha anyukájának bármilyen orvosra lesz majd egyszer szüksége, megteheti, hogy keres egy olyan doktort, aki odafigyel rá, lelkiismeretes, meggyógyítja őt.

Reméli, hogy erre minél később kerül sor, de addig is kihasználja, hogy jó a genetikája, és 47 évesen is még simán megmutathatja a testét.

"Nincs férjem, nincs gyermekem, akik előtt szégyenkeznem kellene, nem tartozom senkinek elszámolással" - mondta el indokait Molnár Anikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.