Moldova György özvegye végre visszakapta az életkedvét

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Moldova György Palotás Katalin emlékek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palotás Katalin, a legendás író özvegye lezárta közös életüket, hátrahagyva házat, tárgyakat és kettejük imádott életterét. Szegedre költözött, hogy új életet kezdjen, de férje emléke továbbra is vele marad.

Katalin a húsvétot a kórházban töltötte, de Moldova György gondolatai erőt adtak neki. A kórteremben az ő könyveit olvasta, és úgy érezte, férje még mindig segít neki – írja a Blikk.

Az asszony elmondta, hogy megpróbál újra dolgozni Iványi Gábor barátjánál, akihez évtizedek óta szoros kapcsolat fűzi. Hálás a szegedi kórház orvosainak és ápolóinak, akik talpra állították és visszaadták az életkedvét, ha még fél szemmel és legyengülve is.

Az özvegy reménykedik, hogy új élete a munkával és férje emlékével segít neki megbirkózni a gyásszal, és újult erővel vághat bele életének egy új fejezetébe – hiszen Moldova György is ezt akarná.

Moldova György író a Városmajorban 2014. december 12-én Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.