Párjával közösen fakadt dalra Szabó Ádám: őt is meglepte, milyen jó hangja van Jennifernek

Szabó Ádám Szabó Ádám barátnője éneklés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ádám a közösségi oldalán tett közzé egy felvételt, amelyen menyasszonyával, Jenniferrel közösen énekelnek. 

A harmonikás szinte rekordidő alatt jegyezte el Farkas Jennifert, és bár rengeteg negatív kommentet kapnak mindketten a szerelmük miatt, és amiatt, hogy a lány épp válófélben van, ők rendületlenül kitartanak egymás mellett. Kiderült, hogy Jennifer nemcsak szépségével, hanem énektudásával is lenyűgözte kedvesét.

A zenész elárulta, hogy őt is meglepte, mennyire tiszta Jennifer hangja, aki mint kiderült, sosem tanult énekelni.

"Mindig mondja nekem, hogy mennyire inspirálom és szereti nézni, amikor dolgozom. Viszont sosem gondoltam volna, hogy kristálytisztán énekel, hogy ilyen jó hallása van, hogy meg akarja mutatni nekem azt, hogy egyáltalán mer énekelni, ad a véleményemre és bízik bennem, hogy én, egy hozzáértő, őszinte leszek hozzá. Hihetetlen, hogy mennyire ügyes: eddig sosem énekelt mikrofonba, mégis ennyire magától értetődően és ízesen bánik a hangokkal" - árulta el a Blikknek Ádám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.