Újra szerelmes lehet Tápai Szabina, és nem is akárkibe: ezt lehet tudni a férfiról

Forrás: TV2 -
boldogság vállalkozó Tápai Szabina szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina és Kucsera Gábor három gyerek után végül bejelentették, hogy külön utakon folytatják az életüket. Úgy tűnik, mostanra ismét rátalált a boldogság Szabinára.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor 10 év házasság és 3 gyerek után döntöttek úgy, hogy elválnak. "Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész" - mondta akkor Szabina, akire úgy tűnik, azóta már ismét rátalált a boldogság. Állítólag már a Troll a konyhában forgatásánának idején megvolt az új kapcsolata.

Tápai Szabina ismét szerelmes Forrás: TV2

"Időnként szinte sugárzott a boldogságtól, gyakran mosolygott, úgy tűnt, túl van már a szakítás okozta nehéz időszakon" - mondta a Story magazinnak egy informátor. A Blikk információi szerint Tápai Szabina új párja egy tehetős vállalkozó. Az egykori sportoló nem kívánt nyilatkozni a magánéletéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.