Az iskolát nem fejezte be, írni nem tud, mégis Lamborghinit vezet

Forrás: Matt Fiddes / SWNS/© Matt Fiddes / SWNS/Matt Fiddes / Swns -
vállalkozó iskola végzettség Lamborghini harcművészet
Matt Fiddes feleségével, Moniqe-val és gyermekeikkel él. A vállalkozónak semmiféle iskolai végzettsége nincs, azt mondja, a mai napig nem tud rendesen írni, mégis meg tudott vásárolni egy 300 000 fontos Lamborghinit. Azt üzreni a fiataloknak: „bármi lehetséges". 

A 43 éves férfi, Matt Fiddes azt állítja, minden vizsgáján megbukott, ám amióta végzettség nélkül otthagyta az iskolát, nem tétlenkedett: több mint két évtizedet töltött egy globális harcművészeti márka felépítésével, amivel 120 millió font vagyonra tett szert.

Saját harcművészeti márkát épített fel, mellyel tisztességes vagyonra tett szert Forrás: NORTHFOTO/Matt Fiddes /SWNS.COM/Matt Fiddes /Swns.Com

A férfi fotókat és egy videót is készített arról, ahogy átveszi a luxusautót, amit meg is osztott a közösségi médiában, állítása szerint azzal a céllal, hogy inspirálja a fiatalokat és biztassa őket, hogy sose adják fel, mindannyian lehetnek sikeresek az életben.

Matt Fiddes, a családja és a vagyonokat érő Lamborghini Forrás: Matt Fiddes / SWNS/© Matt Fiddes / SWNS/Matt Fiddes / Swns

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.