Baby Gabi nem áll le: Nemazalány után Bebét is sikerült kiakasztania

Forrás: Bebe/Facebook -
vita Halastyák Fanni Nemazalány Hal a tortán Bebe Baby Gabi
A csütörtöki adásban Halastyák Fanninak lett elege Gabiból, a pénteki előzetese alapján pedig ma Bebe akad ki teljesen az énekesnő viselkedésére. 

Csütörtökön Nemazalány panaszkodott arra, hogy elege van az öregezésből, de Baby Gabi akkor sem érezte, hol a történet vége, csak magyarázott Fanninak, aki később azt mondta, elsőre is megértette, amit közölni akartak vele, nem kellene folyton mondogatni.

Bebe Forrás: Bebe/Facebook

A pénteki Hal a tortán előzetese alapján a Baby Sisters egykori énekesnője Bebébe állt bele, akit azzal gyanúsított meg, hogy semmit nem csinált egész nap, minden fogást étteremből rendelt.

Bebe rákérdezett, hogy minden vendégségben úgy viselkedik Gabi, mint nála, de ez sem használt, ezért egy ponton a zenész azt mondta:

"Nem vagyok érzékeny típus, csak már sok" - majd a következő beszólásnál felállt az asztaltól és magára hagyta a csapatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.