Egy évvel Berki Krisztián halála után megható sorokkal emlékezett volt férjére Berki Mazsi

Forrás: Origo -
Berki Emma Katerina Berki Mazsi megemlékezés Berki Renáta Berki Krisztián
Berki Mazsi a közösségi médiában oszotta meg érzéseit és gondolatait néhai férje halálával kapcsolatban. 

Május 6-án volt egy éve, hogy elhunyt Berki Krisztián. Az egykori médiaceleb exfeleségét sokan és sokat bántják - vannak, akik szerint nem gyászol eléggé, máris új életet kezdett, és hasonló számonérésekkel állnak elő újra és újra. Mazsi ezekre általában nem reagál, ám ezúttal kivételt tett, és hosszú posztban emlékezett meg néhai férjéről, lánya, Emma Katerina édesapjról, aki, úgy gondolja, sokat tanított neki a halálával.

Berki Mazsi Forrás: Origo

Többek között azt is megtanulta, hogyan szerethet valakit úgy, hogy az már nincs, nem viszonozza a szeretetét, és hogyan lehet elfogadni azt, hogy nincs kinek elmondania az érzéseit, hogy nem hallgathatja meg egykori szerelme gondolatait.

Berki Mazsi megemlékezését, melyhez kedves fotót is csatolt néhai férjéről és a még egészen kicsi Emma Katerináról. itt olvashatjátok és nézhetitek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.