Egy éve hunyt el Berki Krisztián: özvegye, Mazsi őszintén vallott az érzéseiről

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
Berki Mazsi Berki Krisztián halála évforduló Berki Krisztián
Pontosan egy évvel ezelőtt, 2022. május 6-án hunyt el Berki Krisztián. Az elmúlt egy év nehézségeiről vallott őszintén Berki Mazsi. 

Berki Mazsi élete legnehezebb egy évén van túl, miután tavaly május 6-án elhunyt férje, gyermeke édesapja, Berki Krisztián.

"Még mindig hullámzó a hangulatom. Nincs más lehetőség, mint hogy előrenézzek. Lehetne siránkozni, de felesleges. Sokáig homokba dugtam a fejemet és úgy tettem, mintha meg sem történt volna ez az egész, ami a lelkemen csattant nagyot. Az utóbbi időben volt egy nehéz időszakom.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi/Instagram

De Krisztiánnal van egy közös kislányom, lehet, hogy ezt az életfeladatot kaptam, mint ahogy az is lehet, ahogy Krisztián is. A sors megadta nekünk a kis angyalkánkat, akivel teljes lett a családunk. Nekem az a dolgom, hogy őt épségben és egészségben, a legjobb tudásom szerint felneveljem és útnak indítsam" – nyilatkozta a Borsnak Berki Mazsi, aki egy ideje elhagyta a fővárost és vidékre, Székesfehérvárra költözött.

"Félelem van bennem az évforduló kapcsán. Mert még mindig nagy amplitúdókat tudok megélni érzelmi szinten. Ilyen még nem volt az életemben, ezek új érzések, és erre nem lehet felkészülni, mert nem tudjuk, mire számíthatunk. Fogalmam sincs, miként fogom megélni" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.